Gå til indholdet

Opsæt email-abbonnementer

Du har i Nexus mulighed for at oprette abbonnementer, eller nyhedsstrømme, som dine kunder kan udtrykke interesse i. Det gøres helt enkelt med et flueben i MySite, og der er derfor tale om et aktivt tilvalg fra din kunde. Emails, som du kunde frivilligt har indvilliget i at modtage er meget effektive og bør ikke undervurderes som markedsføringskanal.

Den rigtige måde at opfatte abbonnementerne i Nexus er som emner dine emails kan omhandle. Det afhænger helt af netop din virksomhed hvad dine kunder kunne være interesserede i.

Når to virksomheder handler sammen er det ikke helt urimeligt at antage at begge parter har interesse i at høre fra hinanden af og til, og det kan ligefrem være en god ide at skrive ind i dine handelsbetingelser hvor ofte du normalt udsender generelle nyhedsmails.

Abonnementernes formål er at du med god samvittighed kan sende flere emails indenfor et konkret emneområde til kun nogle af dine kunder - nemlig dem der er særligt interessede i disse emner.

mysite01

Ovenstående skærmbillede viser nogle ret generelle emner. Men en kunde, der har sat flueben i "Produktnyheder & specialtilbud" kan du nok roligt skrive til med jævne mellemrum når du rydder op på lagret, har købt et parti varer ind til en god pris osv.

Opsæt dine abbonnementer

Abbonnementerne oprettes i registreringsdatabasen i Nexus og herefter kan dine kunder anføre hvilke de er interesserede i. Det gøres i det såkaldte MySite som dine kunder har adgang til når de er logget ind, såvel som du kan gøre det for dem i TakeOver.

Når Nexus sættes op til din virksomhed så tilstræber vi at hjælpe dig med at finde nogle gode emner som dine kunder kan abbonnemere på, og Raymeon Support kan altid hjælpe dig med tilpasninger eller flere oprettelser.