Gå til indholdet

Firma-opdateringsværktøj - Company Batch Updater

Med opdateringsværktøjet til firmaer kan du foretage indstillinger på mange firmaer på én gang - eksempelvis ændre på betalingsbetingelser eller kreditgrænser, definere kundens branche eller tildele kunden en sælger hos dig.

Firma-opdateringsværktøjet arbejder på basis af et udvalg af dine kunder. Dette udvalg skaber du ved hjælp af Firma Vedligeholdelsessøgeren i Nexus og gemmer udvalget som CSV-data, som du så anvender som grundlag for opdateringen i firma-opdateringsværktøjet.

Eksempel på anvendelse

Læs om, hvordan du skifter sælger på mange kunder på én gang i denne korte artikel, som både beskriver udvælgelse og indstilling.

Felt- og funktionsgennemgang

I lighed med Firma vedligeholdelsessøgeren er værktøjet opdelt i faner for at lette overblikket. Hver fane indeholder en række felter, som skal aktiveres ved at sætte et hak i fluebenet ud for felet. Sættes der ikke et fluebeen ignoreres feltet når batchkørslen køres.

Fanen "Base settings"

Company batch updater1

  1. Felt 1 "Categorization" omhandler branche og klassifikation. Indstil det ene, andet eller begge felter til det, som du ønsker dit udvalg af kunder skal indstilles til og aktiver med flueben.
  2. Felt 2 "Account Manager" anvendes til at vælge den sælger i din organisation som skal indstilles på de udvalgte kunder
  3. Felt 3 "Credit" anvendes til både at indstille betalingsbetingelse og kreditgrænser.

Fanen "Advanced"

Company batch updater2

Når der placeres en ordre i Nexus, enten af dit personale eller af kunden selv, så lagres en lang række af kundens indstillinger på ordren med præcis de værdier som var indstillet på kunden i det øjeblik ordren blev lagt.

I en række tilfælde er det ønskværdigt at opdatere ikke bare information til fremtidige ordrer, men også opdatere indstillingerne på allerede optagne ordrer og udstedte fakturaer, der knytter sig til disse ordrer.

Dette styres med datospænd, og kan anvendes når der skiftes sælger på kunder. Det kan vælges om det kun er åbne ordrer i datospændet eller også færdigee ordrer og de tilhørende fakturaer der skal have den nye sælger sat.

  1. Felt 1 "Account manager update scope" er hvor du sætter datoer og træffer dine valg.

Fanen "Scope"

Company batch updater3

  1. Felt 1 "Customer list" udfyldes med den CSV-data som du har anvendt Firma Vedligeholdelsessøgeren til at udsøge dig, og som er grundlaget for de nye indstillinger.

Gennemfør din kørsel

Da der potentielt er tale om ændrede indstillinger for mange kunder på een gang skal du bekræfte, at du har til hensigt at gennemføre de ændringer du har indstillet i fanerne for de kunder du har udvalgt. Det gør du med drop-down vælgeren under felterne.

Når du er klar trykker du "Update companies".