Gå til indholdet

Raymeon Nexus ERP - Business Management System

Nexus er den centrale byggeblok i Raymeons ERP Business Management System - en cloudløsning der giver dig ét IT-system, fri for komplicerede og skrøbelige synkroniseringer med andre systemer. I Nexus samler du alle aktiviteter vedrørende din virksomheds daglige drift, og du vedligeholder kun én sandhed om dine produkter, dine kunder, salg, varelager, og virksomhedens procedurer.

Fokuserer du på erhvervssalg er Nexus alt hvad du behøver. Driver du også målrettet detail-handel, uanset om det er på nettet eller ved fysisk butik, så er det med afsæt i Nexus at du kan udbygge dit Raymeon-system med Orbit og Glow til en ægte multikanals-løsning, der kan give dig en ekstremt dyb indsigt i din virksomhed - på tværs af alle dine kanaler.

Nexus er sammenlignet med andre ERP-systemer både nem, hurtig og billig at tage i anvendelse. Nexus er designet til at du kan være helt fri for systemkonsulenter og selv opsætte, vedligeholde og passe Nexus. Vi er selvfølgelig altid lige bag dig med al den hjælp du har brug for - brugersupport til din anvendelse af Raymeons produkter er gratis og inkl. i dit abonnement.

Med Raymeon Premium Services findes forskellige muligheder for betalt assistance. Premium Services tager altid udgangspunkt i dine behov, og har til formål at hjælpe din virksomhed med at nå jeres målsætninger. Premium Services kan være en rigtig god løsning hvis ikke du selv har personale med de rette kompetencer ansat eller at I ganske enkelt har travlt med andre opgaver.

nexus - udtalt /ˈnɛksəs/

Navneord

  1. En forbindelse, eller en serie af forbindelser, der sammenkæder to eller flere ting.

  2. Noget centralt, eksempelvis et fokalpunkt.

Nexus skalerer ubesværet sammen med dig, dine ambitioner og din virksomhed. Nogle virksomheder er tiltrukket af at få produktkataloget online i en fart, og åbne op for selvbetjning. For andre virksomheder er det vigtigt at etablere kraftfuld lagerstyring, digital samhandel, riskostyring og logistikoptimering når Nexus vælges som Business Management System, og derfra udbygge. Du kan tage funktionaliten i Nexus i brug i præcis det tempo som passer til din virksomhed.

Med Nexus vinder du et centralt IT-system til alle virksomhedens salgsmæssige behov, og som i sit DNA er gearet til vækst. Og mens virksomheden drives og vokser, så opsamles værdifuld data helt automatisk, som I gennem lette værktøjer kan anvende til analyse, indsigt og dispositioner.