Gå til indholdet

Kundebrancher

De fleste virksomheder har en god opfattelse af deres marked, og tanken om inddeling i brancher er oplagt. I Nexus kan du opsætte dit eget syn på brancher, og branchevalget foretages på hvert firma. Med brancher får du får mere præcise rapporter og du kan i din markedsføring henvende dig mere målrettet til udvalgte dele af dit marked.

Opsæt dine egne brancher

Det er let at opsætte og tilpasse egne brancher i Nexus. Som en del af din ibrugtagning vil Raymeon hjælpe dig med at få jeres brancher oprettet hvis ønsket.

Brancher vedligeholdes i registreringsdatabasen i Nexus og kan opsættes mere eller mindre avanceret. Herunder ser du et eksempel på en brancheliste i registreringsdatabasen der er tilpasset en virksomhed i førevarebranchen. Eksemplet viser brancher i ét niveau.

registry

Standardbrancherne i Nexus

Hvis ikke du selv definerer dine brancher så er Nexus opsat med følgende brancher i standard. Så snart du opretter egne brancher deaktiveres standardbrancherne automatisk.

registry

Sådan indstiller du branche på dine kunder

Branchen indstilles i admin-vinduet for firmaer i sektionen "Branche og priser". Det kan gøres når du opretter din kunde, eller på et hvilket som helst efterfølgende tidspunkt.

Tildelingen af branche er helt dynamisk, og gemmes ingen andre steder end på selve firmaet. Det betyder, at når du trækker en rapport for enhver historisk periode kan rapporten tilgodese den nuværende tildeling af brancher til dine kunder.