Gå til indholdet

Email-skabeloner

Med email-skabelonerne i Nexus nedbringes byrden af at skrive mere eller mindre det samme hele tiden. Skabelonerne er multi-sprogede og der er relevante tokens i hver skabelon, sådan at de afsendte mails kan blive både personlige emails og præcise i deres indhold. Slut med "Kære kunde"-emails.

Også til interne formål

Email-skabelonerne i Nexus anvendes også til en række interne formål. Eksempelvis kan udvalgt personale, såsom salgsledere, modtage en email hver gang en ordre indgår i Nexus. Det kan også reduceres til ordrer der kræver særlig håndtering. Nexus kan automatisk afsende dine fakturaer til eksempelvis din factoringpartner.

Opsætning af skabelon

I nedenstående eksempel opsættes skabelonen for afsendelse af en faktura fra Nexus til en kunde.

emailtemplate01

Teksterne mellem %-tegnene er de såkaldte tokens, der i afsendelsesøjeblikket henter information fra Nexus og indsætter for at gøre emailen personlig og præcis. Der er forskellige tokens for hver skabelon, som fremgår på opsætningssiden.

Skabelon-typer

Der findes en lang række skabelon-typer, der løbende udvides. Opsætningen er identisk mellem skabelonerne, så hvis du kan opsætte én, så kan du opsætte dem alle.

Skabelonerne kan inddeles i følgende grupper:

Rykkere for fakturabetaling

Nexus understøtter tre forskellige semi-automatiske rykkerprofiler, hvor der knytter sig mellem tre og fire skabeloner i to sprog til hver rykkerprofil.

Fremsendelse af faktura og kreditnota

Der findes skabeloner der sondrer mellem fakturaleverings- og betalingsmetoden - fremsendelse via email som PDF, intern mail med henblik på manuel indtastning i en EAN-afsendelsesplatform samt en skabelon der adviserer kunden om at faktura betales via LeverandørService.

Disse sondringer sker for både proforma-fakturauer, fakturaer og kreditnotaer.

Oprettelse af ny bruger i Nexus

Uanset om brugeren selv opretter sig i Nexus, eller om du gør det, eller om kunden ønsker en nulstilling af sit password er der en email-skabelon til at hjælpe med processen.

Fremsendelse af ordrebekræftelse

Nye kunder forventer en umiddelbar reaktion i deres indbakke efter oprettelse og ordre. Der findes en lang række skabeloner til at håndtere en myriade af forskellige scenanier, hvor tingene går godt og mindre godt.

Eksisterende kunder ved hvad der foregår, og foretrækker som oftest at orientere sig i Nexus og ikke modtage unødige mails.

Nulstilling af password

Til både ansatte og dine kunder findes der er en emailskabelon til at assistere med nulstillingen af passwords døgnet rundt.

Mails, der ikke er kundevendte

Hvis du anvender avanceret lager har du muligheden for at afsende dine indkøbsordrer via email til dine leverandører. Hertil findes en email-skabelon der ofte anvendes til at formidle de procedurer som I ønsker at leverandører følger.

Der findes tillige skabeloner til brug for levering af dine fakturaer til en evt. factoring-partner, ordrer til en salgsleder der kan følge op, ordrer med fejl osv.

Hvor indstilles email-skabeloner?

Email-skabeloner vedligeholdes under administration -> teknik -> email-skabeloner.