Gå til indholdet

Stamdata i Nexus

Stamdata i Nexus er al information om din virksomhed som I ønsker eller skal dele eller udveksle med jeres omverden. Stamdata er også jeres individuelle indstillinger af Nexus, eksempelvis brancher, prisniveauer, politikker mm. Når Nexus opsættes til jer sørger vi for at den nødvendige information opsamles og registreres korrekt.

Eksempler på stamdata

Oplagte eksempler på stamdata er din virksomheds navn, CVR-nummer, adresser og anden generel kontaktinformation. Specifik kontaktinformation til bogholderiet, salgsafdelingen, indkøbsafdelingen m.fl. er også mulige at registrere. Jeres GPS-koordinater anvendes hvis I ønsker at vise hvor I bor samt at gøre det nemt at hjælpe besøgende med at navigere til jer. Anden oplagt stamdata er bankkonti, nummerserier til ordrer og fakturaer, information krævet af samarbejdspartnere såsom factoring-selskaber, Fødevarestyrelsen og meget andet.

Ovenstående kan lyde overvældende, men vi ved præcis hvilken information der er brug for. Når vi hjælper jer igang med Nexus er en af vores opgaver og prioriteter at den nødvendige information opsamles og indsættes korrekt i Nexus.

Eksempler på individuelle indstillinger

Der er rige muligheder for at tilpasse Nexus til netop din virksomhed. Du kan selv vælge ordlyd og tone i de emails som Nexus kan afsende. Der er mulighed for at navngive prisniveauer så de følger jeres nuværende terminologi, og at opsætte specialprispolitikker for minimumsprofit. Det er også muligt at opsætte dele af din kontoplan i Nexus hvilket kan lette det løbende samspil med dit bogføringssystem - og meget meget mere.

Hvor anvendes stamdata?

Nexus sørger selv for at trække på den registrerede stamdata eksempelvis for ordrer og fakturaer, i relevante sektioner online såsom i footeren, i indkøbsordrer og rigtig mange andre steder.

Når stamdata er registreret centralt giver det enkel vedligehold fremover hvis noget ændrer sig.

Hvordan ændres stamdata i Nexus?

Al stamdata er indlæst i registreringsdatabasen i Nexus, der også er det sted hvor alle øvrige opsætninger, præferencer og indstillinger for netop jeres Nexus er registreret. Der er enkel adgang til at rette i alle data og indstillinger fra tandhjulsmenuen, men vi anbefaler at du kontakter Raymeon Support, der kan guide dig eller foretage evt. rettelser for dig.