Gå til indholdet

Om Raymeon

Raymeon er en suite af digital værktøjer skabt til vækst, uanset om dit marked er B2B, B2C eller begge dele.

Løsningerne er skabt af folk som dig - erhvervsdrivende, med fokus på fysiske produkter. De udfordringer du står overfor har vi oplevet på egen krop, uanset om det handler om at tiltrække nye kunder, at håndtere vækst, at administrere produkter, lager og medarbejdere, eller at forsøge at styre likviditet og risici.

Vi lytter ekstremt meget til alle vores kunders behov og ønsker, og vi vil altid tilstræbe at bidrage med den løsning eller viden der bedst bringer dig videre.

Med andre ord kan du forvente at føle dig hjemme i en løsning fra Raymeon, fordi al funktionalitet er udviklet som løsninger på reelle udfordringer, som du med al sandsynlighed også kender til.

Løsningerne fra Raymeon adskiller sig derfor afgørende fra andre IT-platforme, fordi systemerne indbyder til metoder og arbejdsrutiner, som har bevist deres gyldighed og værd for andre virksomheder.

Er du endnu ikke kommet rigtigt i gang med at digitalise din virksomhed vil du tydeligt kunne mærke både platform og metoder som en accelleration.

Kontakt os

Telefon: +45 4060 8877
Email: hello@raymeon.com

Adresse

Raymeon ApS
Rentemestervej 64, 2.
DK-2400 København NV
DANMARK

CVR-nr: 38319515