Gå til indholdet

Registreringsdatabasen i Nexus

Registreringsdatabasen er det dybe lager hvor jeres stamdata, præferencer og indstillinger for netop jeres Nexus er gemt og registreret. I har selv adgang til registreringsdatabasen, men Raymeon Support hjælper altid gerne med at foretage evt. ændringer. I forbindelse med opsætningen af en ny Nexus er arbejdet med registreringsdatabasen inkluderet.

De tre hovedkategorier i registreringsdatabasen

registryroots

MODULES

I denne sektion findes alle præferencer og indstillinger for en lang række områder. Herunder kan du se en typisk opsætning.

registrymodules

Et nærmere kig på mappen "Product" viser nogle af indstillingsmulighederne for håndtering af produkter.

registrymodulesproducts

PAGEREG

Pagereg-sektionen vedligeholdes fuldautomatisk og har til formål at holde styr på den systemmæssige sammenhæng mellem SD-sider - eksempelvis at siden med kurven skal sende videre til check-out siden. Omend det er muligt anbefales det på det allerkraftigste ikke at tilgå og ændre noget i denne sektion af registreringsdatabasen.

SETTINGS

Settings er området til din virksomheds stamdata.

registrysettings

Et nærmere kig på mappen "Invoice" viser muligheden for flere identiteter, hver med sine indstillinger.

registrysettingsinvoice

Generelle anbefalinger

Hvis ikke du ved hvor du finder og åbner registreringsdatabasen så tag kontakt til Raymeon Support - de er klar til at hjælpe dig med at opnå den ændring du søger med en så lille risiko for driftsikkerheden af din Nexus som muligt.

Registreringsdatabasen bør altid tilgås med stor respekt. Kontakt hellere Raymeon Support en gang for meget end en gang for lidt.